Аз зимата си карам с железните 16-ки и ич не ми дреме. За лятото вече е друга работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеАз съм с фейслифт и 235/45/17 На двете вече имам цицини а са на 15 000 км. - това от хубавите улици във Варна. Возията е по-скоро твърда. МИсля си за грозни железни 15 инча джанти, с които да си я карам всеки ден в града с някакви високи гуми, а като тръгвам на път да слагам 17 инчовите..166 2.4JTD-00г.
Comment
-
аз съм с Маршал, помолих в гумаджийницата да ми сложат гуми със здрав борд... Или са ме излъгали с тоя Маршал, или са ни много злобни дупките по улиците...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеаз съм с Маршал, помолих в гумаджийницата да ми сложат гуми със здрав борд... Или са ме излъгали с тоя Маршал, или са ни много злобни дупките по улиците...
Мишлена на задницата е 2-ра ръка за по 50 лева на гума се държи.
Единствено плътни каучукови гуми като на мотокарите май ще да са здрави за нашите пътища, и пак не на 100%...
Ха плащай сега данък, винетка, ГО, и КАСКО, което не ти покрива джанти и гуми...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВероятно това, което е обект на изпитания от водещи производители на гуми:
.... може би ще е гумата на бъдещето и вероятно ще е удачна за нашите условия.166 2.4JTD-00г.
Comment
Comment